Szolgáltatások

https://egatrade.hu/wp-content/uploads/2018/10/inner_professionals_07.jpg

Lakossági split klímák beszerelése, karbantartása

Az előzetes helyszíni felmérést követően kialakítjuk a kiválasztott légkondicionáló berendezés csövezését (kalorikus rendszert), és beüzemeljük a berendezést.

A klíma kiterjesztett garanciájának érvényesítéséhez vállaljuk a gyártó által előírt évi egyszeri vagy kétszeri karbantartási feladatok ellátását is. A karbantartás során a klímaberendezés igénybevételétől függően egyszerű, spray-s tisztítást vagy nagynyomású mélytisztítást alkamazunk, valamint kitisztítjuk a szűrőt, ellenőrizzük a kondenzvíz elvezető csövét, valamint fertőtlenítjük a hőcserélőt és a kondenzátort.

Hőszivattyú beszerelése, karbantartása

A hatékony és környezetbarát megoldást keresők számára a hőszivattyús fűtésrendszer kiépítését javasoljuk. Ezzel a hűtő-fűtő rendszerrel BB energetikai besorolás érhető el: padlófűtést és mennyezethűtést is ki tudunk kiépíteni, ami télen ideális meleget, nyáron pedig kellemes hűvöst biztosít a hagyományos légkondik “huzata” nélkül. 

Cégünk a hőszivattyú rendszer komplett telepítését követően a garanciális karbantartást is vállalja.

Heat Pump Replacing by Professional Caucasian Heating Technician. Industrial Theme.
Closeup of plumber working with water pipes while installing heating system in apartment. Manual work, maintenance, repair service concept

Víz- és fűtésrendszer szerelése

A megfelelő víz- és fűtéstechnikai rendszer fontos szerepet tölt be egy kényelmes és biztonságos lakó- és munkakörnyezetben. Csapatunk különböző fűtésrendszerek, például radiátorok és padlófűtések telepítését és karbantartását is vállalja. Emellett komplett vízellátó rendszereket is telepítünk, beleértve a víz- és szennyvízvezetékeket, csapokat, WC-ket, mosdókat, zuhanyzókat, fürdőkádakat és lefolyókat is. Bízza ránk régi, elavult vízvezeték-rendszerének teljeskörű felújítását, bátran keressen minket vízszereléssel kapcsolatban is!

Szerverklímák kiépítése

A számítógépek és szerverek működése során hő termelődik, amelyet el kell távolítani a környezetükből ahhoz, hogy elkerüljük az eszközöket károsító túlmelegedést, és a rendszer optimálisan működjön. Megfelelő szerverklíma telepítésével lehetővé tesszük a szoba hőmérsékletének és páratartalmának állandó ellenőrzését, valamint a légáramlás automatikus szabályozását. Erre egy hagyományos, lakossági klíma nem lenne képes. A szerverklímák segítségével a számítógépek hatékonyabban és megbízhatóbban működnek, a szerverhibák és rendszerleállások kockázata csökken, valamint nő az adatközpont energiahatékonysága és a berendezések élettartama is. 

https://egatrade.hu/wp-content/uploads/2018/10/inner_professionals_08.jpg
https://egatrade.hu/wp-content/uploads/2023/02/ventilation-system-against-the-blue-sky-2022-11-15-13-06-18-utc.jpg

Hővisszanyerős szellőztető rendszerek kiépítése

A hővisszanyerős szellőztető rendszer (HVAC) egy olyan mechanikus szellőztető rendszer, amely eltávolítja a helyiségben lévő szennyezett levegőt és friss levegőt szállít be, miközben visszanyeri a hőenergiát a kifújt levegőből. Gyakran alkalmaznak ilyen típusú szellőztető rendszereket magas légszennyezettségű és páratartalmú épületekben, például ipari létesítményekben, irodaházakban, kórházakban és szállodákban, de lakossági passzív házaknál is érdemes beépíteni.

A passzív házak olyan energiahatékony épületek, melyek minimalizálják a hőveszteséget. Azonban a szigorú szigetelési követelmények miatt jelentősen csökkenhet a légáramlás, így a helyiségben lévő tiszta levegő mennyisége is. A HVAC rendszer kiépítése anélkül segít az épület belső terének szellőztetésében és frissítésében, hogy hőenergiát veszítenénk, ezáltal csökkentve az épület hűtési és fűtési költségeit.

Villanyszerelés

Munkálataink során a különböző szellőztető- és fűtésrendszerek kiépítése közben több esetben is szükség van villanyszerelési munkálatokra is. Villanyszerelő partnerünk a szolgáltatásainkhoz kapcsolódó összes  szerelési munkálatot teljeskörűen ellátja, így ügyfeleinknek nem kell saját villanyszerelőt keresniük egy klíma vagy hőszivattyú beszereléséhez. 

Electrical System Installation by Professional Caucasian Electrician. Construction and Power Industry Theme.

Hol találsz meg minket?

Szolgáltatásunk székhelye Szegeden található, ám az ország bármely területére vállalunk kiszállást!

Telefonos elérhetőség: +36 30 398 9877

munkaidőben 8 és 17 óra között

Üzenj nekünk emailben!

    Elolvastam és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat!

    Kérd ingyenes felmérésünket!

    Kérd ingyenes felmérésünket!

    Ega-Trade Klíma

    Szeged, Csongrádi sgrt. 51, 6723